Je kunt je weer inschrijven voor tennisles!

01 september 2021

Je kunt je weer inschrijven voor tennisles!

Wil jij tennisles? In een groep, met z’n tweeën of liever één op één? Schrijf je dan in voor de tennislessen bij TC de Wiel.

Vanaf 4 oktober beginnen de ‘winter’lessen van 2021/2022. Inschrijven kan tot 24 september.

Inschrijven gaat via yourtennis.nl

Om meteen naar het inschrijfformulier te gaan gebruik deze link: https://www.yourtennis.nl/clubs/tc-de-wiel

Let op: Vanaf 25 september gaat onze trainer (Jitze Jouwsma) beginnen met de planning. Hij gaat zijn best doen om iedereen zo goed mogelijk in te plannen. De lessen zullen zoals gebruikelijk op maandag en dinsdag worden gepland. Als die dagen vol zitten zullen we net als in het verleden uitwijken naar de woensdag. Vragen of opmerkingen over het inschrijven mail: [email protected]

Tot op de baan!

*De meeste lesvormen bestaan uit 15 weken groeps-, privé- of duo-/lessen. Voor de themalessen en mentale begeleiding worden het aantal lessen en de kosten in overleg bepaald. Bij competitie teamtraining kan je samen met je team lessen volgen, je hebt daar keus uit 4, 8 of 15 lessen.

Jouw Psychologisch Voordeel

WIST JE AL DAT.. Jitze Jouwsma, voornamelijk bekend als onze tennisleraar, ook sportpsycholoog is?! Als sportpsycholoog geeft hij clinics, trainingen en coacht/begeleid hij spelers en speelsters bij het verwezenlijken van bepaalde doelen. Deze begeleiding is met name gericht op het verbeteren van mentale vaardigheden. De doelen van deelnemers kunnen erg uitéénlopen. Zo kan je bij Jitze, zowel op als naast de baan, terecht omdat je graag ‘beter’ wilt leren spelen op de belangrijke of spannende momenten. Of misschien ben jij ooit het plezier in wedstrijdjes spelen verloren en zou je die graag weer terug krijgen. Een ander voorbeeld is wanneer je graag gezonder door het leven zou willen, denk aan het omgaan met bepaalde ‘slechte’/’onhandige’ gewoontes of een totaal andere reden waarbij jij wel mentale begeleiding kunt gebruiken. Jitze gaat dan samen met jou werken aan je mentale vaardigheden in een laagdrempelige situatie, waarbij je zowel (ontspannen) sportief bezig bent en ook serieus ingegaan wordt op jouw specifieke doel/vraag.

Mocht je twijfelen of dit iets voor jouw is? Bijvoorbeeld omdat je twijfelt of dit misschien niet een beetje ‘te’ serieus is, misschien is die stress van de afgelopen weken/maanden wel tijdelijk? Of duurt het nu eigenlijk al wel heel lang? Of ben je herstellende van een blessure en ben je bang dat je te hard van stapel zal lopen, schroom niet en stuur eens een berichtje naar [email protected] of [email protected]. Je vraag voorleggen is gratis, je kan vervolgens altijd nog een keus maken. 

Nieuwscategorieën Training