Langer tennissen & aanpassing speeltijden

25 maart 2021

Beste leden, 
 
Vanaf woensdag 31 maart '21 wordt de avondklok een uur verkort en kunnen we tot 22:00 uur tennissen. Dit is voor ons tennisliefhebbers natuurlijk goed nieuws en wij zijn blij dat wij hiermee weer wat meer baancapaciteit hebben op de avonden. Met ingang van 31 maart zullen de tijden voor het dubbelen dan ook weer op 60 minuten worden gezet en de single zal teruggaan naar 30 minuten. Om gaten tussen de reserveringen te voorkomen zal afhangen enkel mogelijk zijn op een heel en half uur. We willen jullie verzoeken om zelf ook op te letten met het boeken van banen en het liefste de boekingen voor de doordeweekse avonden direct aansluitend achter elkaar in te plannen zodat we de capaciteit optimaal houden.
 
Dinsdagavond om 19:00 zal een update aan het reserveringsysteem worden uitgevoerd en zullen de gebruikelijke tijden er weer ingezet worden.
LET OP!!!!! Dit betekent dat alle reserveringen die vanaf woensdag 31 maart ingepland staan zullen komen te vervallen en na de update opnieuw zullen moeten worden vastgelegd. Mocht je dus voor volgende week woensdagavond of donderdagavond een baan willen reserveren dan kan dit pas na dinsdagavond 19:30!!! 
 
Als er nog vragen zijn omtrent het reserveren van banen of de beschikbaarheid stuur gerust een mail naar [email protected]
 
Sportieve groet,
Het bestuur 

Nieuwscategorieën COVID-19