Uitnodiging Benefiet-BBQ

26 mei 2022

Na het succes van de afgelopen twee edities willen wij ook dit jaar een benefit avond organiseren. Dit heeft de vereniging de afgelopen twee jaar geholpen om door de toch wel lastige corona tijden heen te komen. Mede dankzij deze geslaagde, maar ook vooral gezellige avonden hebben wij begin mei ’22 LED baanverlichting kunnen realiseren. Iets waar we als kleine vereniging toch erg trots op zijn en dit zal daarnaast ook komende jaren een behoorlijke besparing gaan opleveren.
 
Tijdens het bezoeken van referentieverenigingen voor de LED verlichting viel het ons op dat veel clubs in het bezit waren een van een AED. Bij één vereniging waren hier zelfs al vier leden succesvol mee gereanimeerd en daarom hebben wij als bestuur besloten dat het voor onze vereniging ook belangrijk is om een AED aan te schaffen. We willen daarom de opbrengst van de volgende Benefit avond gebruiken om een AED aan te schaffen en leden te trainen een AED te kunnen gebruiken. De kosten hiervoor zijn ongeveer 2.500 euro en het succesvol kunnen gebruiken van een AED in een noodgeval is natuurlijk van onschatbare waarde!
 
De Benefit BBQ zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 16 juli van 16:00 tot 22:00 uur op het paviljoen van TC De Wiel. Het concept blijft onveranderd, een luxe BBQ verzorgd door Marco van Strien inclusief drankjes. Het minimale sponsorbedrag voor deze avond is 30 euro per persoon en uiteraard mag er altijd extra worden gesponsord!  
 
Deze avond is enkel voor (rustende) leden van TC De Wiel en dus niet voor introducees.
 
Inschrijven kan via onderstaande link en na inschrijving zal onze penningmeester een betaalverzoekje sturen voor de sponsorbijdrage.
 

Nieuwscategorieën Evenementen