Lid worden + les

Kom jij bij onze vereniging tennissen en wil je lessen volgen?
Volg dan onderstaand ‘stappenplan’.

STAP 1
Je meldt je aan als lid van TC de Wiel.
Dit doe je door het aanmeldformulier in te vullen en hier een pasfoto aan toe te voegen (deze is nodig voor jouw KNLTB ledenpas).

Het aanmeldformulier vind je hier.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van TC de Wiel. Jouw lidmaatschap wordt aangemeld, ook bij de KNLTB. Een pasje wordt voor jou aangevraagd en je ontvangt een rekening voor de contributie. Wanneer jouw betaling ontvangen is en jouw pasje ontvangen is (duurt ± 1,5 week) ontvang jij jouw pasje in de bus en kun jij gaan tennissen wanneer je wil. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Dominique van Dijk (06-53335725 of [email protected]).

STAP 2
Om lessen te kunnen volgen, dien je je aan te melden bij onze tennisschool TTTB. Voor aanmelding ga je naar de site (www.yourtennis.nl) en hier maak je een account aan. Via jouw account kun je je opgeven voor diverse lessen die gegeven worden bij onze vereniging (Senioren, junioren, privélessen of groepslessen). Ook hiervoor geldt dat je na aanmelding een bevestiging ontvangt.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mailen naar onze tennisleraar Jitze Jouwsma ([email protected]).

Beëindigen lessen / lidmaatschap

STAP 1
Wil jij stoppen met het volgen van lessen? (LET OP, je blijft lid van TC de Wiel)
Geef dit dan aan bij jouw leraar, Jitze Jouwsma ([email protected]).

STAP 2
Wil jij jouw lidmaatschap van TC de Wiel beëindigen? Dat vinden wij heel jammer!
Je kunt je afmelden door het formulier op de site in te vullen. Je ontvangt binnen een paar dagen een bevestiging van jouw opzegging.